Μοντέλο Διαχείρισης Παραγωγής Εξωχώριων Λύσεων

Σε περίπτωση που καλείστε να διαχειριστείτε ένα απαιτητικό έργο, αξίζει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Η ALTHOM συγκεντρώνει πολυετή εμπειρία στην ενασχόληση με διαδικασίες μετεγκατάστασης υπηρεσιών, ελέγχου παραγωγής, βιομηχανικών κατασκευών και διασφάλισης ποιότητας, σύμφωνα με Γερμανικά και διεθνή πρότυπα, μέσω της οποίας θα μπορούσαν οι περισσότερες επιχειρήσεις να αποκομίσουν ωφέλη. Η ALTHOM αποτελεί τον καθ΄ύλην αρμόδιο στην έδρα της επιχείρησής σας (on-site) και τον υπεύθυνο για τη τήρηση σχετικών προθεσμιών, συμμόρφωσης με το προυπολογισμένο κόστος και τα απαιτούμενα επίπεδα ποιότητας της παραγωγής στο εξωτερικό.

Διαχειριζόμαστε εξ ολοκλήρου την εξωτερική ανάθεση και παροχή εξωχώριων λύσεων, συμπεριλαμβανομένου των:

  • Αναλύση κατάστασης (situation analysis)
  • Αναγνώριση εξωχώριων κέντρων παραγωγής (near- & offshore production centers)
  • Εμπορικών και τεχνικών διαπραγματεύσεων των συμβολαίων εξωχώριων προμηθειών
  • Αναδιάρθρωση των διαχειριστικών υπηρεσιών
  • Συνεχής έλεγχος διαδικασιών
  • Εποπτεία και έλεγχος της διαχείρισης εξωχώριας παραγωγής

Όλες οι διαδικασίες μας διέπονται από το σύστημα διαχείρισης ποιότητας, το οποίο υπαγορεύεται από τα πρότυπα EN/AS 9100 και EN ISO 9001.

Ενημερώστε μας απλά για το επιθυμητό προιόν σας, την ιδανική τιμή και τις προσδοκίες σας σε ότι έχει να κάνει με τη ποιότητα και το χρόνο ολοκλήρωσης. Εμείς θα φροντίσουμε να σας προσφέρουμε μια λύση, βασισμένη στις εμπορικές και τεχνικές μας γνώσεις, όπως επίσης και στις διεθνείς μας επαφές. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η ALTHOM ειδικεύεται στη παροχή εξωχώριων λύσεων και προσφέρει στους πελάτες της πρόσβαση σε μειωμένου κόστους αναπτυξιακές και παραγωγικές δυνατότητες με έδρα σε διαφορετικές χώρες, διατηρώντας τη διαχείριση έργου και την εξασφάλιση ποιότητας σε Γερμανικά επίπεδα.

Η εταιρεία

Erneuerbare Energien
Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
Luft- und Raumfahrt
Αεροναυπηγική
Verteidigung, Defence
Αμυντικά συστήματα
Fahrzeugtechnik
Αυτοκινητοβιομηχανία
Maschinenbau
Μηχανολογικά συστήματα
Schiffbau, Marine, Meerestechnik
Ναυπηγική
Schienenfahrzeuge
Σιδηροδρομική βιομηχανία

Το επιχειρηματικό μας μοντέλο βρίσκει εφαρμογή σε διάφορους τομείς, όπως της μηχανολογίας, των κατασκευών, της τεχνικής τεκμηρίωσης, της ανάπτυξης λογισμικού, της ακουστικής ανάλυσης κ.α.