Εύρεση συνεργατών - μηχανικών

Η ALTHOM προωθεί την επαγγελματική ανέλιξη. Οι υπηρεσίες μας εύρεσης συνεργατών για εσάς περιλαμβάνουν την αναζήτηση και επιλογή επαγγελματιών και εκτελεστικών διευθυντών, καθώς και τη κατάλληλη πλήρωση κενών θέσεων με ειδικούς. Αφενός αποτελεί αρμοδιότητά μας η εύρεση οικονομικά αποδοτικών ευκαιριών, αφετέρου είναι στόχος μας η προσπάθεια να φέρουμε κοντά τους μηχανικούς και να τους δώσουμε την ευκαιρία να ωφεληθούν ο ένας από τον άλλο – οι νεότεροι από τους εμπειρότερους και οι μεγαλύτεροι από τις νέες καινοτόμες ιδέες των νεότερων που θα αποτελέσουν το τεχνολογικό μέλλον. Ενδιαφερόμαστε να γνωρίσουμε νέους ταλαντούχους και εξειδικευμένους μηχανικούς και να τους ενσωματώσουμε σε απαιτητικά διεθνή έργα. Επιπρόσθετα, η ALTHOM υποστηρίζει τους υποψήφιους στα πρώτα βήματα τους και φροντίζει για το συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο της από επαγγελματιές μηχανικούς.

Η ALTHOM ειδικεύεται στη παροχή εξωχώριων λύσεων και προσφέρει στους πελάτες της πρόσβαση σε μειωμένου κόστους αναπτυξιακές και παραγωγικές δυνατότητες με έδρα σε διαφορετικές χώρες, διατηρώντας τη διαχείριση έργου και την εξασφάλιση ποιότητας σε Γερμανικά επίπεδα.

Η εταιρεία

Erneuerbare Energien
Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
Luft- und Raumfahrt
Αεροναυπηγική
Verteidigung, Defence
Αμυντικά συστήματα
Fahrzeugtechnik
Αυτοκινητοβιομηχανία
Maschinenbau
Μηχανολογικά συστήματα
Schiffbau, Marine, Meerestechnik
Ναυπηγική
Schienenfahrzeuge
Σιδηροδρομική βιομηχανία

Το επιχειρηματικό μας μοντέλο βρίσκει εφαρμογή σε διάφορους τομείς, όπως της μηχανολογίας, των κατασκευών, της τεχνικής τεκμηρίωσης, της ανάπτυξης λογισμικού, της ακουστικής ανάλυσης κ.α.