Διοίκηση

Ικανότητα σε πρώτο πλάνο

Alkiviadis Thomas

Η ALTHOM εμφανίζει δεξιότητες, οι οποίες αντανακλώνται στην επαγγελματική πορεία του ιδρυτή της. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του, ο Μηχανολόγος Μηχανικός Αλκιβιάδης Θωμάς έχει αναλάβει αρμοδιότητες τόσο στο τομέα της ανάπτυξης τεχνικών τμημάτων όσο και στο τομέα ανάπτυξης επιχειρήσεων. Με έμφαση στην αεροναυπηγική βιομηχανία, απέκτησε εμπειρία στη διαχείριση παράκτιων λύσεων πριν συγκεντρώσει την τεχνογνωσία αυτή για να δημιουργήσει τη δική του εταιρεία.

Από τον Φεβρουάριο του 2016 ο Αλκιβιάδης Θωμάς κατέχει τη θέση του πρώτου προέδρου της HANSE-AEROSPACE E.V., ενός συνδέσμου αποτελούμενου από 160 μικρές και μικρομεσαίες εταιρείες κατασκευών και παροχής υπηρεσιών, με δραστηριοποίηση στον τομέα της αεροπορικής βιομηχανίας.

Η ALTHOM ειδικεύεται στη παροχή εξωχώριων λύσεων και προσφέρει στους πελάτες της πρόσβαση σε μειωμένου κόστους αναπτυξιακές και παραγωγικές δυνατότητες με έδρα σε διαφορετικές χώρες, διατηρώντας τη διαχείριση έργου και την εξασφάλιση ποιότητας σε Γερμανικά επίπεδα.

Η εταιρεία

Erneuerbare Energien
Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
Luft- und Raumfahrt
Αεροναυπηγική
Verteidigung, Defence
Αμυντικά συστήματα
Fahrzeugtechnik
Αυτοκινητοβιομηχανία
Maschinenbau
Μηχανολογικά συστήματα
Schiffbau, Marine, Meerestechnik
Ναυπηγική
Schienenfahrzeuge
Σιδηροδρομική βιομηχανία

Το επιχειρηματικό μας μοντέλο βρίσκει εφαρμογή σε διάφορους τομείς, όπως της μηχανολογίας, των κατασκευών, της τεχνικής τεκμηρίωσης, της ανάπτυξης λογισμικού, της ακουστικής ανάλυσης κ.α.