Επικοινωνία

Διοίκηση

Χρήστος Χαμακιώτης

Τεχνικός Διευθυντής

Τηλέφωνο: +30 2610 911 577
Email: chamakiotis@althom.eu

Υπεύθυνος Επικοινωνίας Διεθνών Σχέσεων

Kontakt

Κώστας Θωμάς

Managing Partner

Τηλέφωνο: +49 (40) 4130798 – 19
Email: kthomas@althom.de

Φόρμα Επικοινωνίας

Contact form

Your data

Επισήμανση Προστασίας Δεδομένων: Τα αναφερόμενα από εσάς δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επεξεργασία της ερώτησής σας και δεν θα μεταβιβαστούν σε τρίτους

Πώς θα μας βρείτε

ALTHOM Engineering Ε.Π.Ε.

Επιστημονικό Πάρκο Πατρών

Σταδίου, Πλατάνι, 26504, Ρίο Πάτρας

Από την Αθήνα:
Ερχόμενοι από Αθήνα μέσω της εθνικής οδού Αθηνών - Πατρών, ακολουθήστε τη δεξιά παρακαμπτήριο οδό, αμέσως μετά τα διόδια. Μετά από 300 μ., στο σημείο όπου ο δρόμος χωρίζεται, ακολουθήστε την αριστερή οδό που περνάει κάτω από την γέφυρα και μετά από 500 μ. θα δείτε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίoυ. Κάντε στροφή 180 μοιρών. Στα 200 μ. στρίβετε δεξιά. Ο δρόμος αυτός οδηγεί στο ΕΠΠ με σαφείς πινακίδες. Στα 280 μ. στρίβετε αριστερά και στα 130μ. στρίβετε δεξιά στην οδό Σταδίου. Στα 1000μ περίπου στα δεξιά σας, θα βρείτε τον προορισμό σας.

Από την Πάτρα:
Από το κέντρο της Πάτρας ακολουθήστε την οδό Κορίνθου μέχρι το τέρμα της, κατόπιν ακολουθήστε την οδό Πανεπιστημίου και λίγο μετά το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίoυ, στα 200 μ. στρίβετε δεξιά. Ο δρόμος αυτός οδηγεί στο ΕΠΠ με σαφείς πινακίδες. Στα 280 μ. στρίβετε αριστερά και στα 130μ. στρίβετε δεξιά στην οδό Σταδίου. Στα 1000 μ. περίπου στα δεξιά σας, θα βρείτε τον προορισμό σας.

Η ALTHOM ειδικεύεται στη παροχή εξωχώριων λύσεων και προσφέρει στους πελάτες της πρόσβαση σε μειωμένου κόστους αναπτυξιακές και παραγωγικές δυνατότητες με έδρα σε διαφορετικές χώρες, διατηρώντας τη διαχείριση έργου και την εξασφάλιση ποιότητας σε Γερμανικά επίπεδα.

Η εταιρεία

Erneuerbare Energien
Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
Luft- und Raumfahrt
Αεροναυπηγική
Verteidigung, Defence
Αμυντικά συστήματα
Fahrzeugtechnik
Αυτοκινητοβιομηχανία
Maschinenbau
Μηχανολογικά συστήματα
Schiffbau, Marine, Meerestechnik
Ναυπηγική
Schienenfahrzeuge
Σιδηροδρομική βιομηχανία

Το επιχειρηματικό μας μοντέλο βρίσκει εφαρμογή σε διάφορους τομείς, όπως της μηχανολογίας, των κατασκευών, της τεχνικής τεκμηρίωσης, της ανάπτυξης λογισμικού, της ακουστικής ανάλυσης κ.α.